Miejsce pracy: Ośrodek Wypoczynkowy w Decznie
Osoba ubiegająca się o powyższe stanowisko powinna spełnić następujące wymagania:
– ukończenie minimum szkoły średniej,
– doświadczenie na stanowisku samodzielnego kucharza lub szefa kuchni,
– dyspozycyjność do pracy w weekendy oraz w godzinach nocnych,
– aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne,
– wiedza w zakresie optymalizacji kosztów i kontroli strat,
– znajomość i przestrzeganie systemu HACCP.
Główne zadania na stanowisku pracy:
– przygotowanie posiłków zgodnie z zaplanowanym wcześniej menu,
– odpowiedzialność za inwentaryzację, rotacje produktów i dostaw,
– nadzorowanie pracy zespołu,
– zapewnienie warunków bezpieczeństwa oraz warunków sanitarnych na stanowisku pracy,
– odpowiedzialność za sprawne funkcjonowanie zespołu – koordynacja pracy i rozdzielanie obowiązków, ustalanie grafiku,
– sprawowanie nadzoru nad barem szybkiej obsługi funkcjonującym w okresie letnim,
– dbałość o najwyższą jakość serwowanych potraw,
– prowadzenie procesu rekrutacji oraz szkoleń podległego zespołu,
– utrzymanie kontroli jakości i kosztów,
– zarządzanie procesem produkcji potraw w oparciu o food cost.
Oferujemy:
– zatrudnienie na podstawie umowy o pracę na pełen etat,
– wynagrodzenie w przedziale 5-6 tysięcy brutto,
– benefity sportowe,
– ubezpieczenie zdrowotne,
– atrakcyjny system premiowy,
– swobodę działania (menu wg własnego pomysłu),
– stabilność zatrudnienia,
– praca w atrakcyjnej lokalizacji (nowo powstały obiekt nad jeziorem).
CV prosimy wysyłać mailowo na adres: kadry@vistulapark.pl, na zgłoszenia oczekujemy do 20.04.2023.
Pamiętaj o dołączeniu klauzuli o zgodzie na przetwarzanie danych osobowych na potrzeby rekrutacji. Zgodę tę możesz wycofać w każdej chwili.